متن خبر:
دکتر سید حسن صدوق، سرپرست دانشگاه شهید بهشتی روز سه شنبه 12 اردیبهشت ماه 96 با خانم دکتر هویشمایر، رئیس دانشگاه فنی کلن در شهر کلن آلمان دیدار و در مورد همکاریهای علمی بینالمللی فیمابین دو دانشگاه گفتگو کرد.
در این دیدار دکتر هومان لیاقتی، رئیس پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهیدImage may be NSFW.
Clik here to view.
بهشتی، مدیر امور بین الملل دانشگاه فنی کلن، رئیس پژوهشکده مدیریت منابع طبیعی و تکنولوژی در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری و خانم دهنوی، محقق و مجری برنامه مدیریت یکپارچۀ منابع آب حضور داشتند.
Clik here to view.

دکتر صدوق در این دیدار ضمن معرفی دانشگاه شهید بهشتی به توانمندیها و ظرفیتهای علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید بهشتی اشاره کرد و از عضویت دانشگاه شهید بهشتی در «شبکه مراکز مدیریت منابع طبیعی و توسعه» ابراز قدردانی نمود. در این دیدار مقرر شد، نمایندهای از دانشگاه شهید بهشتی در جلسه سالانه آتی این شبکه در کشور اندونزی، گزارش فعالیتهای دانشگاه را ارائه نماید.
لازم به ذکر است، شبکه مراکز مدیریت منابع طبیعی و توسعه، شامل 61 دانشگاه از کشورهای مختلف جهان است که در زمینه آموزش و پژوهش در حوزه مدیریت منابع طبیعی فعالیت دارد.
خانم دکتر هویشمایر، رئیس دانشگاه فنی کلن نیز در سخنانی به معرفی تاریخچه، برنامه ها و فعالیتهای دانشگاه فنی کلن پرداخت. در این نشست ضمن تأکید بر همکاریهای دو جانبه، مقرر شد توسعه همکاریهای بین دانشگاهی به Image may be NSFW.
Clik here to view.
سرعت آغاز و مدیریت امور بین الملل دو دانشگاه نسبت به تنظیم مراحل همکاریهای دوجانبه اقدامات و برنامه ریزی های لازم را به انجام رسانند.
Clik here to view.

در ادامه این دیدار، پروفسور لارس ریبه، مدیر امور بین الملل دانشگاه فنی کلن و خانم دهنوی همکاریها و تبادلات علمی تحقیقاتی میان پژوهشکدههای مدیریت منابع طبیعی آلمان و علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی را تشریح نمودند. دکتر لیاقتی نیز گزارشی از روند این همکاریها ارائه نمود. بر این اساس مقرر شد تأسیس و ایجاد رشته تحصیلی «مدیریت یکپارچۀ منابع آب» وارد مراحل اجرایی شده و طی سه ماه آینده آغاز کار این رشته نهایی شود.
لازم به ذکر است، دانشگاه فنی کلن دارای 25 هزار دانشجو است و در حوزههای فنی، علوم اجتماعی، معماری، هنر، اقتصاد و مدیریت فعالیت دارد و بسیاری از پروژههای مهم و صنعتی کشور آلمان به این دانشگاه واگذار میشود.
لازم به یادآوری است که دولت فدرال آلمان برای گسترش روابط علمی وImage may be NSFW.
Clik here to view.
فرهنگی خود از دیرباز فعال بوده و برای توسعه این روابط از طریق سازمانهای تحقیقاتی خود نظیر DAAD و GFD، مؤسسه ماکس پلانک و بنیاد هومبولت درعرصه منطقهای و بین المللی فعالیت دارد. دانشگاه شهید بهشتی تا کنون تفاهم نامه هایی با دانشگاههای گوتینگن، کاسل و بامبرگ منعقد نموده است. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر آن است تا زمینه اجرایی تفاهم نامه های منعقد شده بین دانشگاههای ایران و آلمان را در جهت توسعۀ دانایی محور با استفاده از تجربیات جهانی فراهم شود.
Clik here to view.

گروه خبری: خبر روز
تاریخ ثبت خبر: 1396/02/16
ویژه: بلی
گروه منبع: واحد ها
منبع: روابط عمومي
تعداد مشاهده: 884