متن خبر:
در صحبتهای مطرح شده از سوی اساتید گروههای ایران شناسی، نکته قابل توجه اشاره آنها به نفوذ گسترده فرهنگ غنی ایران تا شرق چین بود.
دکتر سید حسن صدوق که به همراه یک هیأت بلند پایه دانشگاهی متشکل از رؤسای تعدادی از دانشگاههای برتر جمهوری اسلامی ایران و آقای دکتر سالار آملی قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل در آلمان به سر میبرد، در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ با رئیس دانشگاه بن دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که رؤسای دانشکدهها و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه بن
نیز حضور داشتند، سرپرست دانشگاه که ریاست کارگروه همکاریهای متقابل دانشگاههای ایران با دانشگاه بن را نیز عهده دار است، طی سخنانی به معرفی ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی پرداخت و زمینه همکاریهای متقابل علمی و پژوهشی با دانشگاه بن را تشریح کرد.

لازم به ذکر است فعالیت گروههای پژوهشی اسلام شناسی و مطالعات ایران دانشگاه بن بسیار چشمگیر بوده و اکثر اساتید این گروهها به زبانهای فارسی، عربی و ترکی صحبت می کنند.

تمرکز مطالعات و فعالیتهای پژوهشی بخش ایران شناسی دانشگاه بن بر روی فرهنگ ایران و شعر و ادب و عرفان اسلامی بسیار قابل تامل بود. "مولوی شناسی" یکی از حوزه های ویژه "ایران پژوهی" دانشگاه بن را تشکیل میدهد.
لازم به ذکر است دانشگاه بن که در سال ۱۸۱۸ میلادی تأسیس شده، یکی از قدیمی ترین دانشگاه های جامع آلمان و اروپا به حساب میآید. این دانشگاه
دارای ۱۷ رشته کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی است و علاوه بر آن، دورههای کارشناسی متعددی به صورت مشترک با دیگر کشورهای دنیا دارد.

گروه خبری: خبر روز
تاریخ ثبت خبر: 1396/02/18
ویژه: بلی
گروه منبع: واحد ها
منبع: روابط عمومي
تعداد مشاهده: 722