متن خبر:
دانشگاه شهید بهشتی با کادر مجرب و حرفه ایی که در بخش آموزشی دارد توانسته نقش بسزایی در موفقیت های من داشته باشد که جا دارد از دکتر باقری استاد راهنما و دکتر پورامینی استاد مشاورم تشکر کنم. در دوره کارشناسی ارشد و دکتری نیز از حمایت ها و مساعدت های استادان خوبم از جمله آقای دکتر فخاری، آقای دکتر داورانی، آقای دکتر رئوفی، خانم دکتر ابراهیم زاده و خانم دکتر
مشکوری بهره فراوان بردم.
هر سال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پی ارج نهادن به دانشجویان فعال در زمینه های مختلف علمی، فرهنگی و پژوهشی، دانشجویان نمونه کشوری را انتخاب می کند که امسال نیز دانشگاه شهید بهشتی در این رقابت 4 نماینده دارد.
«محمد بهبهانی» یکی از 4 دانشجوی نمونه کشوری دانشگاه شهید بهشتی در سال تحصیلی 94-93 است. به همین منظور باب مصاحبه ای را با ایشان گشودیم که در پی می آید:
- خودتان را معرفی کنید؟
محمد بهبهانی هستم، متولد 1364 شهر بهبهان و در مقطع دکتری رشته شیمی تجزیه دانشگاه شهید بهشتی فارغ التحصیل شده ام.
- چطور به این رشته علاقمند شدید؟
در دبیرستان در رشته علوم تجربی درس خواندم، پس از آن به شیمی علاقمند
شدم و در مقطع کارشناسی در رشته شیمی دانشگاه دامغان پذیرفته شدم. هر چند در ابتدای امر، خیلی درس خوان نبودم و زمانیکه میانگین نمرات ترم اولم را دریافت کردم چون خیلی قابل قبول نبود تا حدی باعث ناراحتی پدرم شد! پس از آن تصمیم گرفتم به خاطر خوشحالی پدر و مادرم درس بخوانم و در پی تحقق این هدف از آن به بعد در طول مدت تحصیلم در مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری همواره شاگرد اول بودم. در طول این دوران هر روز از روز قبل بیشتر به رشته شیمی علاقمند شدم و در نهایت این علاقه برایم جاودانه شد.

- مهمترین فعالیت هایی را که تاکنون در حوزه تخصصی خود
انجام داده اید را بیان کنید؟
در مدت تحصیلم در رشته شیمی موفق به کسب شاگرد اولی در مقطع لیسانس و فوق لیسانس، کسب رتبه ی برتر در المپیاد شیمی مناطق 3 کشوری، عضویت در بنیاد ملی نخبگان کشوری به عنوان دانش آموخته ی برتر و همچنین دانشجوی نمونه کشوری در سال 93، گردیدم. در بخش پژوهش، 52 مقاله ISI ارائه دادم؛ 4 طرح پژوهشی و چند مقاله هم داشتم که در بخش داخلی مورد استفاده قرار گرفتند. در طول مدت تحصیل نیز فعالیت فرهنگی و ورزشی ام را ادامه دادم. 4 سال عضو بسیج بودم و در رشته تکواندو نیز به کمر بند مشکی دست یافتم.
دانشگاه شهید بهشتی تا چه اندازه در موفقیت های شما تا به
این جای کار نقش داشته است؟

مشکوری بهره فراوان بردم.
در بحث امکانات نیز دانشگاه شهید بهشتی کم نگذاشته است و می توانم صراحتا بگویم از لحاظ امکانات آزمایشگاهی این دانشگاه در سطح اول کشور قرار دارد.
در پایان به عنوان دانشجو نمونه کشور چه توصیه ای برای علاقمندان به
این رشته و حوزه دارید؟
روی صحبت من بیشتر با استادان است و از آنها می خواهم که قدری حوزه کاری
خود را وسعت دهند و از حالت تئوری به سمت کاربردی حرکت کنند و به نوعی صنعتی شوند. توصیه من به دانشجویان این است که در تمام مراحل با یاد خدا کارهای خود را پی گیری کنند، "الا به ذکر الله تطمئن القلوب". از مسئولین نیز میخواهم که با توجه به شرایط رو به رشد و افقهای روشن آینده، دیپلماسی علمی ایجاد کنند تا با دانشگاههای برتر خارجی ارتباط علمی برقرارشود. امیدوارم در این راستا از نخبگان شیمی ایران که به نوعی در جهان سرآمد هستند بیشتر استفاده شود.

گروه خبری: خبر روز
تاریخ ثبت خبر: 1394/07/13
تاریخ انقضای خبر: 1394/07/20
ویژه: بلی
گروه منبع: واحد ها
منبع: روابط عمومي
تعداد مشاهده: 1,062