متن خبر:
در این سخنرانی، دکتر حکیمی راد از اختلال کاستی توجه / بیش فعالی به عنوان یکی از یکی از رایج ترین اختلالات روانشناختی و عصبی رشدی در دوران کودکی نام بردند که اغلب تا بزرگسالی نیز ادامه یافته و می تواند بر جنبه های مختلف تحصیلی، خانوادگی و اجتماعی کودک نیز تاثیرگذار باشد.
ایشان از کاستی توجه، بیش فعالی و تکانشگری به عنوان ویژگی کودکان دارای این اختلال نام بردند. وی همچنین اختلال کاستی توجه / بیش فعالی را به سه نوع بی توجهی غالب، تکانشگری غالب و نوع مرکب تقسیم بندی نمونه و ویژگی های افراد دارای این انواع را بر اساس DSM 5 برشمردند.
دکتر حکیمی راد در ادامه به بررسی عوامل ایجاد کننده اختلال کاستی توجه / بیش فعالی پرداخته و از عوامل زیستی (ژن، آسیب مغزی و کم برانگیختگی)، عوامل محیطی (مدیریت والدین و بیش تحریکی)، عوامل زیست محیطی (غذا، سرب، سیگار و الکل) و عوامل اجرایی به عنوان علل ایجاد این نوع اختلال نام بردند.
تعریف مفاهیم کارکردهای اجرایی، بازداری پاسخ و حافظه کاری از دیگر مفاهیم ارائه شده در این سخنرانی علمی بود.
در انتها، سخنرانی علمی اختلال کاستی توجه / بیش فعالی با سوالات حضار و تبادل نظر در خصوص این اختلال به پایان رسید. پادکست سخنرانی دکتر حکیمی راد به زودی از طریق سایت دانشکده در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
گروه خبری: پژوهشی و فناوری
تاریخ ثبت خبر: 1393/07/15
کلیدواژه: سخنرانی علمی - علل اختلال کاستی توجه / بیش فعالی
تاریخ انقضای خبر: 1393/07/22
ویژه: بلی
گروه منبع: دانشکده ها
تعداد مشاهده: 1,487