Quantcast
Channel: دانشگاه شهید بهشتی: اخبار
Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

دکتر دری: نبود راهبرد منجر به شکست می­ شود

$
0
0
متن خبر:

 

دکتر دری، مدیر برنامه ریزی و ارزیابی پژوهشی، دیگر سخنران جلسه صبح دومین روز  نشست سالانه مدیران دانشگاه، سخنان خود را با عنوان «نیازهای یک واحد دانشگاهی برای تحقق اهداف و مأموریت ها» ارائه کرد.
دکتر دری، در ابتدای سخنان خود با اشاره به مباحث مطرح شده در نشست مدیران، بهسازی منابع انسانی و شناسایی نیروی متخصص را از مهم‌ترین مسائل مطروحه در این نشست عنوان کرد.
مدیر برنامه‌ریزی و ارزیابی پژوهشی، با مرور سند چشم انداز دانشگاه، به تحلیل و بررسی تفکر استراتژیک در دانشگاه پرداخت.
دکتر دری، رهایی ظرفیت ستاد به منظور پرداختن به امور راهبردی، مسولیت‌پذیری، تعهد وجدیت دانشکده در امور، اثر بخشی تصمیم به دلیل اشرافدری.JPG به ارکان نظام علمی، تمرکز تصمیم گیری و عدم سردرگمی دانشجو، ایجاد بستر نوآوری و خلاقیت را ازجمله مزایای استقلال دانشگاه ها دانست.
دانشیار دانشکده مدیریت و حسابداری،  به مزایای ارتباط با جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: تعهد و پاسخگویی به جامعه، تولید علم مبتنی بر نیاز، جانشینی پژوهش به جای اشتغال در زمان تحصیل، تأمین بخشی از هزینه های دانشکده و تأمین مالی دانشجو از مهم ترین این مزایا هستند.
دکتر دری تعریف مفهوم مرجعیت علمی خاطرنشان داشت: مرجعیت علمی به نوعی پیشگامی، برتری و اول بودن در عرصه علم برمی‌گردد؛ این مهم جز به داشتن راهبرد میسر نیست.
وی افزود: مرجع علمی با راهبرد قاعده شکنی، پارادایم حاکم بر ارضاء نیاز را تغییر داده و حوزه تخصص خود را مشخص نموده، بنابراین مراجعان را می شناسد و می داند نیاز آنان و بهترین راه ارضا آن محصول و نحوه ارائه آن چیست.
مدیر برنامه ریزی و ارزیابی پژوهشی، دانش و دانشمند را به عنوان محصولات دانشگاه خواند و تاکید کرد: در محصولات دانشگاه باید مزیت رقابتی وجود داشته باشد تا در رقابت با دیگران بهترین ها انتخاب شوند.
وی افزایش قدرت رقابت را در حوزه راهبرد مرجعبت علمی خواند  و تصریح کرد: صد البته راهبرد متضمن شکست یا پیروزی در زمان حضور در بازار علم است، اما نبود راهبرد، منجر به شکست می شود.
دکتر دری در پایان به گام‌های هشتگانه ایجاد دگرگونی در سازمان‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: ایجاد جو و احساسی از ضرورت و فوریت، تشکیل ائتلاف راهبری قدرتمند، تدوین و ارائه یک بینش مشترک، ابلاغ همگانی این بینش، اعطاء قدرت و اختیار به دیگران به منظور حرکت و رفتار متناسب، بینش مشترک، برنامه­ریزی برای ایجاد دستاوردهای کوتاه­مدت و ایجاد آن­ها و تلفیق پیشرفت­ها و ایجاد دگرگونی­های بیشتر گام‌های ایجاد دگرگونی در سازمان هستند. 
گروه خبری: خبر روز
تاریخ ثبت خبر: 1393/09/05
تاریخ انقضای خبر: 1393/09/12
ویژه: بلی
گروه منبع: واحد ها
تعداد مشاهده: 851

Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>