متن خبر:
کارگاه لیب استارت آپ با همکاری "کتابخانه مرکزی، مرکز نشر و اسناد دانشگاه شهید بهشتی، شرکت یابش و ادکا" روز دوشنبه 21 تیرماه ساعت 10:30 برگزار گردید
این کارگاه با سخنرانی مهندس حسین حیدری در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی، مرکز نشر و اسناد دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان رشته علم اطلاعات و دانش شناسی، مسئولین و کارشناسان کتابخانههای تخصصی و دانشگاهی تشکیل شد.
حیدری در ابتدا هدف از برگزاری این کارگاه را کمک به راه اندازی کسب و کارهای کوچک توسط دانشجویان و فارغالتحصیلان کتابداری و علم اطلاعات اعلام کرد.در این کارگاه که به مدت 3 ساعت به دو صورت تئوری و عملی برگزار شد مدیر یابش در آغاز جهت آماده شدن ذهن شرکت کنندگان برای ورود به بحث به بیان داستان کارآفرینی خود پرداخت.
ایشان با بیان این نکته که در ابتدا باید ایده کاری را در ذهن پرداخت و سپس با ترسیم به پرورش و تغییر شکل آن از صورت بالقوه به بالفعل کمک نمود به بیان مراحل اولیه راهاندزی کسب و کار (کارآفرینی ) پرداخت. در ادامه از دوستان حاضر در جمع خواسته شد تا ایدههای کاری مد نظرشان را یادداشت و تحویل دهند. هر شحص 10 ایده , این کار به دو صورت انفرادی و گروهی توسط دوستان انجام گرفت.
در ادامه میلاد روشنی کارشناس علم اطلاعات و دانش شناسی با ارائه پاورپوینت درباره استارت آپهای ایرانی به ایراد سخنرانی پرداخت. روشنی با بیان این نکته که استارت آپهای ایرانی مبتنی بر تولید محتوای اطلاعاتی هستند به معرفی چند نمونه از آنها پرداخت. ایشان همچین به نکاتی در مورد راههایی جهت کسب ایدههای خوب و شروع یک استارت آپ موفق اشاره کرد. بعد از اتمام صحبت میلاد روشنی، مهندس حیدری درباره کشف فرصت و خلق یک ایده موفق و نمونههای کاری در این زمینه "مبتنی بر روشهای مختلف" سخن گفت.
در انتها از حاضران در جلسه خواسته شد تا ایدهای نوشته شده را برای جلسه آینده ترسیم و در آن جلسه به معرفی کامل ایدهها و ایرادات آنها پرداخته شود. "شایان ذکر است که این دوره به صورت سه جلسه متوالی به شرح زیر برگزار خواهد شد."
جلسه اول: روز چهارشنبه 27 مرداد ماه 1395 ساعت 9-17 (ساعت 12-14 پذیرایی و ناهار)
جلسه دوم: روز چهارشنبه 24 شهریور ماه 1395 ساعت 9-17(ساعت 12-14 پذیرایی و ناهار)
جلسه سوم: روز پنجشنبه 6 آبان ماه 1395 ساعت 9-17 (ساعت 12-14 پذیرایی و ناهار)
هزینه شرکت در هر سه جلسه برای کلیه علاقمندان مبلغ 40 هزار تومان است. افرادی که مایل به دریافت گواهی پایان دوره هستند مبلغ 20 هزار تومان بر مبلغ فوق اضافه می گردد.
گروه خبری: پژوهشی و فناوری
تاریخ ثبت خبر: 1395/04/23
تاریخ انقضای خبر: 1395/04/29
ویژه: بلی
گروه منبع: واحد ها
منبع: کتابخانه مرکزی
تعداد مشاهده: 571