Quantcast
Channel: دانشگاه شهید بهشتی: اخبار
Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

انتشار كتاب مديريت پروژه چابك

$
0
0
متن خبر:
ذهن‌هاي خلاق امروز مستمراً مرزهاي فناوري را توسعه مي‌دهند؛ فناوري‌هاي جديد و اغلب نوآورانه، خطوط توليد محصولات شركت‌هاي كوچك و بزرگ را پر كرده است. دورنماي كسب و كار، رقابتي و آهنگ حركت سريعي دارد و چرخه عمر محصولات كوتاه است. در نتيجه توسعه محصول و زمان آغاز آن نيز به اندازه‌اي كه شركت خدمات و محصولات جديد و پيشتاز براي رقابت عرضه مي‌كند، كوتاه است. اين تأكيد بر سرعت، تيم‌ها را وادار مي‌كند تا به سرعت و با اطلاعات اندك و يا در محيط عدم قطعيت، تصميم بگيرند. اين روند منجر به تغييرات مستمر در الزامات و مسير پروژه مي‌شود. تيم‌ها لازم است سبك باشند و البته بايد چابك نيز باشند.
نياز به چابكي در كسب و كارهاي بسيار خلاق و نوآورانه كه مرزهاي فناوري‌ها و دانش موجود را جابجا مي‌كنند، بيشتر است. اين نوع پروژه‌ها اغلب با مسأله‌اي مواجه مي‌شوند كه قبلاً درگير با آن نبوده‌اند. به همين علت اين پروژه‌ها در ذات خود داراي عدم قاطعيت مي‌باشند و قبل از اين كه بتوانند با موفقيت به پايان برسند، در پيش روي خود مسيرهاي متعدد و نقاط تصميم گيري و تعاملات دروني دارند. تيم‌هاي فنآور مي‌دانند كه اين امكان وجود دارد كه بتوان از پيش مسير تحقق كشف‌هاي جديد را برنامه ريزي كرد.
روش‌هاي مديريت پروژه كلاسيك براي به كارگيري در محيط‌هاي داراي عدم قطعيت و با آهنگ حركت سريع، مؤثر نمي‌باشند. به علاوه، مديريت پروژه اغلب فراتر از يك بوروكراسي بالا سري درك نمي‌شود. در نتيجه بسياري از روش‌هاي مديريت پروژه شناخته شده و ابزارهاي موجود آن‌ها، براي پروژه‌هاي بزرگ و با حركت نسبتاً كند طراحي شده‌اند. به همين علت مديريت پروژه چابك و مؤثر براي انعطاف پذيري يك سازمان و بقاي كسب و كار و حيات آن ضرورت دارد. در اين شرايط است كه ما به دنبال افكار متعدد و جديدي هستيم كه بتواند مكمل پيكره دانش مديريت پروژه كنوني باشدو بتواند كارايي خود را در محيط‌هاي چابك تعميم دهد.
اين كتاب در دوازده فصل سعي بر اين دارد تا مديريت پروژه چابك را معرفي و نقش و روش‌هاي استفاده از آن را به خواننده بياموزد. فصل اول به تعريف و فصل دوم به زمان استفاده از مديريت پروژه چابك اختصاص يافته است. در فصل سوم ساختار كسب و كار بيان شده، فصل چهارم به سازماندهي و بيان نقش‌ها و مسئوليت‌ها مي‌پردازد. فصل پنجم اختصاص به نقش مدير پروژه دارد. فصل شـشم مهارت‌‌هاي تيم پروژه چابك را مورد مطالعه قرار مي‌دهد. فصل هفتم برنامه ريزي براي چابكي و ابزار برنامه ريزي چابكي را بيان مي‌نمايد. در فصل هشتم ريسك در محيط چابك مورد بررسي قرار گرفته، و در فصل نهم مديريت وظيفه‌اي و ايجاد محيط چابك بيان مي‌شود. در فصل دهم زير ساخت اجرايي مديريت پروژه بيان شده است. در فصل يازدهم مديريت سبد پروژه چايك و هماهنگ كردن پروژه‌هاي تاكتيكي با استراتژي كسب و كار مورد بحث قرار مي‌گيرد. در فصل دوازدهم يكپارچه كردن سبد پروژه و مديريت پروژه با فرآيند توسعه محصول به منظور كسب موفقيت در كسب و كار بيان شده و در نهايت كتاب با يك نتيجه گيري كلي به پايان مي‌رسد.
كتاب «مديريت پروژه چابك: چگونه در مواجهه با تغيير الزامات پروژه موفق شويم» توسط پروفسور گري چين به رشته تحرير درآمده، توسط آقاي دكتر سيد مجتبي حسينعلي‌پور از اعضاي هيأت علمي دانشكده معماري و شهرسازي با همكاري آقاي مهندس فراز پوينده ترجمه و در 248 صفحه و تيراژ 1000 نسخه توسط انتشارات مدير به زيور طبع آراسته شده است.
 
حسينعليپور 03.jpg

 

 

 

گروه خبری: پژوهشی و فناوری
تاریخ ثبت خبر: 1393/04/15
کلیدواژه: چابك - مديريت پروژه - حسينعلي پور
تاریخ انقضای خبر: 1393/04/22
ویژه: خیر
گروه منبع: دانشکده ها
تعداد مشاهده: 1,539

Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>