Quantcast
Channel: دانشگاه شهید بهشتی: اخبار
Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

گزارش جلسه معارفه و هماهنگی اساتید گروه حقوق خانواده پژوهشکده خانواده

$
0
0
متن خبر:


جلسه معارفه و هماهنگی اساتید گروه حقوق خانواده پژوهشکده خانواده روز یکشنبه 5 بهمن به میزبانی سرپرست پژوهشکده آقای دکتر محمد روشن و با حضور آقایان دکتر حسین مهرپور، دکتر محمدجواد صفّار، دکتر جعفر کوشا، دکتر علی تقی­زاده، دکتر علیرضا میلانی­فر، دکتر علیرضا عالی­پناه، دکتر تهمورث بشیریه، دکتر سیدعلیرضا میرکمالی و خانم دکتر ماهرو غدیری برگزار شد.

دکتر روشن ضمن خیرمقدم و ارائه طرح پیشنهادی دوره دکتری به حاضرین برای اظهارنظر، به برگزاری هفتمین کنگره آسیب­شناسی خانواده در سال 1395، حمایت­های قطب علمی خانواده از رساله­های دانشجویی و پروژه­های تحقیقاتی، تأسیس انجمن علمی حقوق خانواده و دعوت از حاضرین برای داوری و چاپ مقاله در فصلنامه علمی­پژوهشی خانواده‌پژوهی اشاره نمود.

در ادامه دکتر کوشا بر مواردی از جمله ارائه مطالب به‌روز و کاربردی در کلاس‌ها، ارتباط با مجتمع‌های قضایی خانواده برای انجام تحقیقات درباره موضوعات جدید در حوزه خانواده، حضور دانشجویان در دادگاه‌ها و توانمندسازی قضات در مسائل علمی و توجه به ابعاد روانشناسی و جامعه‌شناسی خانواده، ارتباط با کشورهای منطقه و مطالعه در حوزه خانواده در آن‌ها و برگزاری این‌گونه جلسات بطور مرتب تأکید کرد.

دکتر مهرپور با اشاره به مشخص شدن ضرورت تأسیس رشته حقوق خانواده و قدردانی از زحمات دکتر روشن، از ظرفیت‌های موجود فقهی در اصلاح قوانین  و این‌که برخی کشورهای منطقه با وجود اوضاع نابسامان خود در این عرصه اقدامات قابل توجهی انجام دادند سخن گفت.

دکتر صفار در ادامه به ضعف سیستم قضایی در محاکم خانواده، نگاه تحقیرآمیز به زن، لزوم حضور قضات در دانشگاه‌، توجه به مشکلات اقتصادی دانشجویان و تقدیر از پژوهشگران دانشجویی با دادن جوائز نفیس اشاره کرد که مورد اخیر با استقبال دکتر روشن مواجه شد.

دکتر تقی‌زاده با اشاره به معضل به‌رسمیت شناختن حقوق خانواده بر اهمیت انجام مطالعات تطبیقی در این حوزه تأکید کرد و پیشنهاداتی را درباره طرح دوره دکتری ارائه نمود.

دکتر میرکمالی در ادامه توضیحاتی در خصوص طراحی دوره دکتری حقوق خانواده، اهمیت کار پژوهشی و حضور مرتب دانشجویان ارائه نمود.

دکتر میلانی‌فر نیز به تجربه‌گرا بودن علوم پزشکی در بررسی تحولات پزشکی و حقوق خانواده اشاره و بر اهمیت توانمندی دانشجویان در متون انگلیسی تأکید کرد.

دکتر بشیریه نیز مطالبی را درباره نحوه تدریس، حضور و غیاب، استادمحور بودن کلاس یا درس محور بودن آن و لزوم حضور قضات در جلسات بیان نمود.

در پایان دکتر غدیری در خصوص طراحی دوره دکتری، اهمیت مطالعات تطبیقی و میان‌رشته‌ای در حوزه خانواده، ارتباط با مجتمع قضایی خانواده و ارائه خدمات حقوقی در کلینیک زنان و خانواده سخن گفت.

این جلسه با  اهدای هدایایی به حاضرین پایان یافت.​


گروه خبری: اطلاعیه و گزارش ها
تاریخ ثبت خبر: 1393/11/12
کلیدواژه: حقوق خانواده، پژوهشکده خانواده
تاریخ انقضای خبر: 1393/11/19
ویژه: خیر
گروه منبع: پژوهشکده ها
تعداد مشاهده: 887

Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>