Quantcast
Channel: دانشگاه شهید بهشتی: اخبار
Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

گزارش جلسه دفاع با عنوان بازنگری الگوی ارزشیابی اثربخشی آموزش کرک پاتریک و اجرای الگوی بهبود یافته

$
0
0
متن خبر:
 
 

روز دوشنبه، 9/6/1394 جلسه دفاع حمید رضایی، دانشجوی دکتری رشته علوم تربیتی با عنوان بازنگری الگوی ارزشیابی  اثربخشی آموزش کرک پاتریک و اجرای الگوی بهبود یافته در شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردهه های نفتی ايران در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برگزار شد. خلاصه یافته های این پایان نامه به شرح زیر است.

 
 

این پژوهش با  هدف کلی بازنگری الگوی اثربخشی آموزش کرک پاتریک و اجرای الگوی بهبود یافته در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به روش ترکیبی با رویکرد اکتشافی، با سه سوال اصلی در بخش کیفی و هفت سوال کمی ( یک سوال اصلی و 6 سوال فرعی) انجام شد. 

در بخش کیفی ، جامعه آماري تحقيق را  6 نفر از متخصصين و خبرگان مراکز دانشگاهی و وزارت نفت آشنا و مشرف به مدل اثربخشي آموزش كرك پاتريك بمنظور شناسایی و تعیین مولفه های مربوط به ارائه مدل بهبود یافته اثربخشی آموزش کرک پاتریک از طریق مصاحبه با آنها، تشکیل داد. در بخش کمی ، جامعه آماری پژوهش را كاركنان شرکت‌کننده در دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت مهارتی ( فراگيران) با حداقل مدرک تحصیلی حداقل دیپلم و مدیران شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ايران تشكيل دادند که با استفاده از جدول مورگان تعداد73نفر مدیر و 222 نفر فراگير بعنوان نمونه انتخاب شدند. 

در  این بخش برای جمع آوری داده ها از یک پرسشنامه دارای 138 سوال بسته پاسخ با طیف لیکرت استفاده گردید. برای تایید روایی صوری  پرسشنامه از دیدگاه متخصصین و برای تعیین پایایی آن از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد.

 
 

نتایج و یافته های بخش کیفی تحقیق نشان داد ، اکثر خبرگان ضمن همسویی در رابطه با اصلاح سطوح و مولفه های الگوی اصلی اثربخشی آموزش کرک پاتریک ، در تعیین متغیرها و مولفه های کیفی بمنظور مقوله بندی سطوح نیز توافق داشته و در مقایسه با صاحبنظران مبانی نظری  بطورکلی توافق خبرگان مشهودتر بوده است. پس از تعیین مولفه ها و متغیرها ی مورد نظر برای ایجاد مدل بهبود یافته اثربخشی آموزش کرک پاتریک، ابتدا نظرات و دیدگاههای خبرگان مصاحبه شده و متخصصین مبانی نظری مقوله بندی و برازش، سپس به استناد آن مدل بهبود یافته که هدف اصلی تحقیق بود ارائه شد. نتایج پژوهش در بخش کمی نیز بیانگر آن بودکه اثربخشی دوره های آموزشی کوتاه مدت در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران بر اساس الگوی بهبود یافته کرک پاتریک بطور کلی و درکلیه سطوح نسبت به میانگین در حد نسبتاً مطلوب بوده است. 

دربین سطوح مدل تحقیق ، سطح واکنش و سپس سطح عملکرد بیشترین تاثیر را براثربخشی دوره ها داشته است. دیدگاه فراگیران و مدیران ( سرپرستان ) در خصوص تاثیر اثربخشی سطوح  بر دوره های آموزشی نیز همسو و نزدیک بوده است.​

 
 
 
گروه خبری: پژوهشی و فناوری
تاریخ ثبت خبر: 1394/06/15
کلیدواژه: الگوی ارزشیابی- آموزش کرک پاتریک
تاریخ انقضای خبر: 1394/06/22
ویژه: بلی
گروه منبع: دانشکده ها
تعداد مشاهده: 780

Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

Trending Articles