Quantcast
Channel: دانشگاه شهید بهشتی: اخبار
Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

گزارش یکصد و دوازدهمین جلسه شورای دانشگاه،

$
0
0
متن خبر:

 

یکصد و دوازدهمین جلسه شورای دانشگاه، دوشنبه سی‌ام اردیبهشت‌ماه 1393 به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه، به میزبانی دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه، در سخنانی، ضمن تشکر از میزبانی دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی در برگزاری یکصد و دوازدهمین نشست شورا، گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های دانشگاه ارائه کرد و از تشکیل دور جدید هیات ممیزه دانشگاه خبرداد.
رئیس دانشگاه به برپایی مراسم پرفیض اعتکاف دانشجویی اشاره و تصریح کرد: اعتکاف دانشجویی در دانشگاه، از 22 تا 25 اردیبهشت‌ماه، با حضور بیش از 1200 نفر برگزار شد که با توجه به تعداد دانشجویان معتکف، بزرگترین مراسم اعتکاف دانشجویی در کشور بود.
رئیس دانشگاه، با اشاره به برگزاری ششمین کنگره ملی آسیب‌شناسی خانواده و دومین جشنواره ملی خانواده‌پژوهی توسط پژوهشکده خانواده گفت: بیست و دومین کنفرانس مهندسی برق نیز توسط دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار می‌شود.
وی، از افتتاح آزمایشگاه مرکزی و مرکز محاسبات دانشگاه طی روزهای آینده خبر داد.
دکتر طهرانچی، با اشاره به انتصابات اخیر در دانشگاه، با معرفی آقای شعبانی ازدینی، به عنوان سرپرست مدیریت پشتیبانی، اظهار امیدواری کرد: ایشان با برنامه‌ی جامع و نظام‌مند در انجام امور محوله موفق باشند.
دکترمیراحمدی معاون فرهنگی و اجتماعی نیز در سخنانی به بررسی و آسیب‌شناسی نقش و جایگاه شورای فرهنگی دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها در ارتقاء و تعالی دانشگاه پرداخت.
معاون فرهنگی و اجتماعی، با اشاره به فرآیند تدوین، تصویب و ابلاغ آیین‌نامه شورای فرهنگی، اهتمام و توجه دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها را در پویایی این شوراها خواستار شد. وی، تغییر نگاه به مقوله فرهنگ دردانشگاه، ترمیم جایگاه دبیران فرهنگی و تعریف و تدوین شاخص‌های فرهنگی را از جمله اقدامات موثر خواند.
در بخش دوم یکصد و دوازدهمین جلسه شورای دانشگاه دکتر عرب مازار، رئیس دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی، ضمن خیرمقدم به اعضای شورا، گزارشی از فعالیت‌های این دانشکده ارائه کرد.
دکتر عرب مازار، با معرفی دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی گفت: این دانشکده همزمان با تأسیس دانشگاه در سال 1339 با نام دانشکده بانکداری و علوم مالی و اقتصادی فعالیت خود را آغاز کرد.
وی افزود: در سال 1345، دانشکده اقدام به تأسیس دوره کارشناسی علوم سیاسی نمود و از این زمان نام دانشکده به طور رسمی به دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی تغییر یافت.
رئیس دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی، با ارائه آمار از تعداد دانشجویان و اعضای هیات علمی اظهارداشت: هم اکنون، 822 دانشجو از دو گروه اقتصاد و علوم سیاسی، تحت آموزش 27 عضو هیات علمی مشغول به تحصیل هستند.
دکتر عرب مازار، در خصوص سابقه تاسیس "مرکز تحقیقات اقتصاد اسلامی" دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی تصریح کرد: این مرکز، با هدف اشاعه و گسترش پژوهش‌های بنیادی، کاربردی و توسعه‌ای در حوزه اقتصاد اسلامی در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه دانشگاهی و اقتصادی در سطوح داخلی، منطقه ای و بین المللی پدید آمده است.
وی افزود: مجوز اولیه این مرکز تحت عنوان مرکز تحقیقات اقتصادی در سال 1368 از وزارت علوم اخذ و در سال 1390 تحت عنوان مرکز تحقیقات اقتصاد اسلامی احیاء شد.
 
در بخش دیگری ازجلسه، موضوعات پیشنهادی مطرح وتصمیمات زیر اتخاذ شد:
·       درخواست دانشکده حقوق در خصوص ایجاد دوره دکتری حقوق تجارت بین‌الملل مطرح و پس از بحث و بررسی تصویب شد.
·       درخواست دانشکده مهندسی انرژی و فناوری‌های نوین در خصوص ایجاد دوره بیو‌تکنولوژی کشاورزی، مطرح و پس از بحث و بررسی تصویب شد.
·       درخواست دانشکده مدیریت و حسابداری در خصوص ایجاد دوره کارشناسی ارشد حسابداری مدیریت، مطرح و پس از بحث و بررسی تصویب شد.
·       درخواست دانشکده مدیریت و حسابداری در خصوص ایجاد دوره کارشناسی ارشد حسابرسی، مطرح و پس از بحث و بررسی تصویب شد.
      

گروه خبری: خبر روز
تاریخ ثبت خبر: 1393/03/04
تاریخ انقضای خبر: 1393/03/11
ویژه: بلی
گروه منبع: واحد ها
تعداد مشاهده: 1,413

Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

Trending Articles