Quantcast
Channel: دانشگاه شهید بهشتی: اخبار
Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

اولین همایش ملی رویارویی با جرایم سایبری، چالش‌ها و راهکارها

$
0
0
چکیده:

گزارش​

متن خبر:

 

برخورد قضائی با جرایم سنتی در فضای مجازی باید تعریف شود
 
  دکتر حسین میر محمد صادقی ، دبیر اولین همایش ملی رویارویی با جرایم سایبری، چالش‌ها و راهکارها گفت: برخورد قضائی با جرایم سنتی که در فضای مجازی رخ می‌دهد، یک تعریف جدید لازم دارد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: اولین همایش ملی رویارویی با جرایم سایبری چالش ها و راهکارها که صبح سه شنبه در محل دانشگاه انتظامی امین برگزار شد.
حسین میرمحمد صادقی دبیر اولین همایش ملی رویارویی با جرایم سایبری، گفت: نقطه آغاز همایش از تیر ماه سال ۹۵ استارت خورد و ۱۸۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال و ۲۴ مقاله نیز به صورت سفارشی از اساتید فناوری اطلاعات گرفته شد.
وی افزود: در اهمیت اصل برگزاری این سمینار همین بس که نزدیکی پلیس فتا به دانشگاه برای انجام وظایفش بسیار حایز اهمیت است. نهادهایی که مجری یک فعالیت هستند باید تلاش کنند به نهادهای ذیربط علمی نزدیک شوند، پلیس فتا چنین نیازی را احساس کرده و تلاشش را بکار بسته تا هر چه بیشتر به دانشگاه نزدیک شود.
دبیر اولین همایش ملی رویارویی با جرایم سایبری، ادامه داد: اینترنت انقلاب عظیمی در دنیای ارتباطات ایجاد کرده است. فضای مجازی خیلی هم واقعی است پنجمین قلمرو و محل فعالیت مردم و دولت ها فضای سایبر است. اهمیت این حوزه بسیار زیاد است و باید فعالیت‌هایی که در این فضا انجام می‌شود پیشگیرانه باشد.
میر محمدصادقی، اقدامات مجرمان سایبری را به سه دسته تقسیم کرد و افزود: اول اقدامات مجرمانه فیزیکی و سنتی که به همان شکل در فضای سایبری دنبال می‌شود. افترا، فحاشی و تهدید همان جرایمی است که در فضای واقعی هم وجود دارد و جزو جرایم سنتی محسوب می‌شود.
دبیر برگزاری همایش درباره شکل دوم جرایم سایبری، گفت: جرایم سنتی که در فضای مجازی رخ می دهد یک تعریف جدید لازم دارد مثل سرقت‌هایی که در فضای مجازی انجام می‌شود بر طبق تعابیر سنتی، حقوق جزا تعبیر سرقت ربایش است اما بر طبق فعلی که در فضای مجازی رخ می دهد ربایشی انجام نمی‌شود جابه جایی‌ها در سرقت‌ها و کلاهبرداری‌های اینترنتی نیاز به تعابیر جدید دارند.
میر محمدصادقی افزود: در فضای سایبر شاید رفتاری گسترش پیدا کند که در فضاهای دیگر معنایی ندارد مثل هک کردن ، هیچ کسی نمی‌تواند طرفدار برخوردهای سرکوب‌گرانه باشد و از طرف دیگر نمی‌تواند طرفدار رها کردن فضا و عدم مدیریت آن بشود.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر لینک زیر را کلیک نمایید .

گروه خبری: پژوهشی و فناوری
تاریخ ثبت خبر: 1395/12/11
کلیدواژه: 1
ویژه: بلی
گروه منبع: واحد ها
تعداد مشاهده: 293

Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>