متن خبر:
پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی با همکاری صندوق ملی محیط زیست، نشست تخصصی با عنوان معرفی پروژههای تخصصی مبتنی بر توسعه پایدار و محیط زیست را نوزدهم مهرماه 1394 در محل سالن اجتماعات دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار کرد.
در این نشست میهمانان عالیرتبهای از اتحادیه اعتبارات کشاورزی و روستایی آسیا-اقیانوسیه (آپراکا) مشتمل بر دبیرکل فعلی و سابق و سه تن از مدیران پروژه اتحادیه، دکتر اَمانی مشاور عالی دکتر ابتکار رئیس محترم سازمان حفاظت محیط زیست و معاون محترم رئیسجمهور، دکتر لیاقتی رئیس پژوهشکده علوم محیطی، دکتر مجتهد شبستری معاون محترم اقتصادی و امور بینالملل صندوق ملی محیط زیست و دکتر فرزین معتمد مدیر روابط بینالملل صندوق ضمانت سپرده حضور داشتند.
همچنین دکتر مبرقعی و دکتر مهدوی دامغانی به ترتیب معاونان پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشکده علوم محیطی، دکتر سیادت نماینده مدیریت روابط بینالملل پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر صوفیزاده مسئول همکاریهای علمی و روابط بینالملل پژوهشکده علوم محیطی، دکتر نظری دوست نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP)، نماینده آژانس همکاریهای بینالمللی ژاپن (JICA) و جمع زیادی از مدیران، متخصصان و کارشناسان در عرصههای محیط زیست و کشاورزی از سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت جهاد کشاورزی، نهادها و سازمانهای مختلف از دیگر شرکت کنندگان در این جلسه بودند.
در طی این نشست تخصصی، میهمانان و متخصصان خارجی و داخلی به ارائه سخنرانی و بررسی جنبههای مختلف دستیابی به پایداری محیط زیستی با اتکا به پژوهشهای انجام شده خود پرداخته و بحث و تبادل نظر در این رابطه انجام شد.
در ابتدای این نشست و پس از قرائت آیات کلاما... مجید، دکتر لیاقتی ضمن خوش آمدگویی به میهمانان به تبیین جایگاه پایداری محیط زیست و نقش مهمی که نشست فعلی در دستیابی به این امر داراست پرداخت و ابراز امیدواری کرد که این نشست بتواند ضمن تقویت رابطه همکاری فیمابین صندوق ملی محیط زیست، پژوهشکده علوم محیطی و اتحادیه آپراکا، ثمربخشی مناسبی را در راستای پیشبرد اهداف و ماموریتهای صندوق و پژوهشکده فراهم سازد.
در ادامه دکتر مجتهد شبستری ضمن معرفی صندوق ملی محیطی زیست، هدف از تاسیس آن را بیان کرد.
سپس دکتر صوفیزاده ضمن خوشآمدگویی به میهمانان نشست، به معرفی پژوهشکده علوم محیطی، اهداف تاسیس و ماموریتهای آن پرداخت و ابراز امیدواری کرد که همکاری فیمابین اتحادیه آپراکا و پژوهشکده رو به افزایش گذارد.
همچنین دکتر امانی به معرفی نتایج یکی از پروژه های جلب مشارکت زنان در احیای دریاچه ارومیه پرداخت.
ادامه نشست با سخنرانی آقای چامنونگ سیریونگویتا دبیرکل اتحادیه اعتبارات کشاورزی و روستایی آسیا-اقیانوسیه همراه بود و وی ضمن تشکر از میزبانی ایران به محوریت صندوق ملی محیطی زیست و دانشگاه شهید بهشتی، به معرفی این اتحادیه و نقش آن در حل مسائل محیط زیستی و کشاورزی در قاره آسیا-اقیانوسیه پرداخت.
سپس دبیرکل آپراکا گواهینامه عضویت صندوق ملی محیط زیست در اتحادیه آپراکا را به دکتر لیاقتی تقدیم کرد.
در ادامه نمایندگان برنامه توسعه سازمان ملل متحد به معرفی پروژهها و دستاوردهای انجام پروژههای بین المللی در زمینه حفاظت محیط زیست پرداختند.
این نشست پس از جمعبندی مباحث مطرح شده در ساعت 17 به کار خود پایان داد.
گروه خبری: پژوهشی و فناوری
تاریخ ثبت خبر: 1394/07/29
ویژه: بلی
گروه منبع: پژوهشکده ها
منبع: پژوهشکده علوم محیطی
تعداد مشاهده: 747