Quantcast
Channel: دانشگاه شهید بهشتی: اخبار
Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

گزارش چهارمین جلسه کمیته دستگاهی کرسی‏های نظریه پردازی

$
0
0
متن خبر:
 
چهارمین جلسه کمیته دستگاهی کرسی‏های نظریه پردازی، نقد و مناظره روز دوشنبه 30/6/94 با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی؛ رئیس دانشگاه، دکتر منصور میراحمدی؛ معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر مصطفی اسماعیلی؛ رئیس هیات حمایت از برگزاری کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاهها، دکتر علی اکبر عرب مازار، دکتر بهروز دری و دکتر عباس احمدوند ؛ اعضای کمیته دستگاهی برگزاری کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر میراحمدی گزارشی از روند شکل‏گیری و فعالیت کمیته دستگاهی کرسی‏های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه شهید بهشتی ارایه کرد.
سپس دکتر طهرانچی در ارتباط با اقتضائات برگزاری کرسی های نظریه پردازی در دانشگاهها اظهار داشت: دانشگاه‏های جامع باید در ارتباط با تعریف ساختار داخلی کمیته برگزاری کرسی ها، اختیارات لازم را داشته باشند.
دکتر طهرانچی با اشاره به رویکرد علمی مدیریت دانشگاهی در دانشگاه شهید بهشتی یادآور شد: این دانشگاه از ابتدای مهر در مسیر پنج برنامه علمی جامع حرکت خواهد کرد. یکی از این برنامه‏های علمی که بیشتر در حوزه علوم انسانی به پیش خواهد رفت، با عنوان حکمرانی صالح مطرح است. در این برنامه بیشتر دانشکده‏های علوم انسانی، اجتماعی و رفتاری با هدف شکل‏گیری یک رفتار جمعی برای نظریه‏پردازی و مناظره و گفتگو در ارتباط با حمکرانی صالح درگیر خواهند شد. ضروری است که کمیته ای در ارتباط با این موضوع شکل گیرد و این کمیته در کنار کمیته دستگاهی کرسی‏های نظریه‏پردازی کمیته دستگاهی، به فعالیت بپردازد. به عنوان مثال در راستای رسیدن به نظریه در ارتباط با حکمرانی صالح از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری در رابطه با این موضوع حمایت مناسب انجام شود.
وی همچنین افزود: از سال آینده گروه‏های آموزشی حوزه علوم انسانی موظف هستند نیمی از موضوعات پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را به سمت موضوع حکمرانی صالح سوق دهند.
دکتر دری و دکتر عرب مازار نیز بر ضرورت ایجاد فضای مناسب نظریه پردازی در دانشگاهها تاکید کردند. دکتر دری در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه جامعه منتظر ارائه نظریات کاربردی است اظهار داشت: در یک روند نظریه‏پردازی اگر مبانی نظریه با نتایج و پیشنهادات نظریه ارتباط محکمی داشته باشد آن نظریه می تواند موثر و کاربردی باشد.
دکتر احمدوند نیز با اشاره به وجود متون غنی در فرهنگ اسلامی و ایرانی، بر ضرورت استخراج نظریه ها از این متون تاکید کرد.
دکتر اسماعیلی؛ رئیس هیات حمایت از برگزاری کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره نیز با تدقیق فرآیند ارزیابی و تصویب طرحنامه های مربوط به کرسی ها، بر اهتمام این هیات به تسهیل و تسریع این فرآیند تاکید کرد و افزود: هیات حمایت اختیارات کافی را برای برگزاری کرسی ها به دانشگاهها تفویض می کند.
وی در ادامه تاکید کرد: علاوه بر طرحنامه های اعضای هیات علمی، رساله‏های دکتری نیز با تصویب کمیته دستگاهی، امکان تبدیل شدن به کرسی‏های علمی یا ترویجی را دارند.
وی بودجه حمایتی دبیرخانه هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره را برای هر جلسه کرسی ترویجی 8,000,000 ریال و برای هر جلسه کرسی علمی 15,000,000 ریال اعلام کرد.
  کرسی نظریه پردازی (1).JPG
کرسی نظریه پردازی (2).JPG
کرسی نظریه پردازی (3).JPG
کرسی نظریه پردازی (5).JPG
کرسی نظریه پردازی (6).JPG
کرسی نظریه پردازی (7).JPG

 
گروه خبری: فرهنگی و اجتماعی
تاریخ ثبت خبر: 1394/07/05
کلیدواژه: گزارش چهارمین جلسه کمیته دستگاهی کرسی‏های نظریه پردازی
تاریخ انقضای خبر: 1394/07/12
ویژه: بلی
گروه منبع: معاونت ها
تعداد مشاهده: 669

Viewing all articles
Browse latest Browse all 193770

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>