متن خبر:
وی با اشاره به تحولات اخیر خاورمیانه، خاطرنشان کرد: امروز که بیداری اسلامی فضای جدیدی را در دیپلماسی عمومی خلق کرده و از طرفی افراطیگری از درون، جوامع اسلامی را تهدید میکند، مقاومت در برابر استعمار، وجه مشترک ادبیات معاصر دو ملت ایران و الجزایر است.
دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه شهید بهشتی که در مراسم افتتاحیه نخستین همایش "ادبیات معاصر الجزایر" سخن میگفت، حضور خانم جمیله بوپاشا مبارز
الجزایری، دکتر میمونی سفیر الجزایر در ایران، دکتر محمدی سفیر پیشین ایران در الجزایر و اندیشمندان الجزایری و عراقی را در دانشگاه شهید بهشتی گرامی داشت.
وی، ضمن برشمردن ویژگیهای همایش "ادبیات معاصر الجزایر"، افزود: شاهد آغاز به کار همایشی مهم در عرصه تبادلات علمی و فرهنگی دو کشور هستیم.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم در خصوص اختلاف زبان، فرهنگ و رنگ ها در سطح جهان گفت: وجود زبان ها و فرهنگ های متفاوت در دنیا یکی از نشانه های مهم وجود خالقی قادر و توانا است.
رئیس دانشگاه، افزود: اساسا عالم هستی نشانهای از خالق حکیم است و آگاهی از آن برای خردورزان امری راهگشا است و بشر در عرصه علم اندوزی به دنبال کشف این نشانهها است.
رئیس همایش ادبیات الجزایر، تصریح کرد: این گونه نشست ها در جهت تعمیق این دانش، از جایگاه بسیار بزرگی برخوردار است.
دکتر طهرانچی، در خصوص جایگاه ادبیات تاکید کرد: ادبیات هر ملتی بسان شهرسازی آن، جلوه تمام نما از تفکر و رفتار آن ملت است و بدون شناخت ادبیات، نمی توان ملتی را شناخت و با آن ملت رابطه برقرار کرد.

رئیس دانشگاه، در پایان تاکید کرد: در دوره معاصرکه فناوری اطلاعات و توسعه آن، فرهنگ و ادبیات ملتها را از بیرون نشانه رفته است، ادبیات میتواند به عنوان کلید حفظ هویت فرهنگی باشد.
گروه خبری: خبر روز
تاریخ ثبت خبر: 1393/07/15
تاریخ انقضای خبر: 1393/07/22
ویژه: بلی
گروه منبع: واحد ها
منبع: روابط عمومي
تعداد مشاهده: 749