متن خبر:
بیست و یکمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک و هفتمین کنفرانس مهندسی و فناوری فوتونیک صبح امروز با سخنرانی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر طهرانچی ضمن خوشامدگویی به استادان و محققان اظهار امیدواری کرد، برگزاری این کنفرانس گام موثر و نقطه عطفی در حوزه علم اپتیک و فوتونیک باشد.
رئیس دانشگاه، نامگذاری سال 2015 با عنوان «سال جهانی نور» راImage may be NSFW.
Clik here to view.
نشان از اهمیت، تاثیر و نفوذ این حوزه از علم بر زندگی انسان دانست.
Clik here to view.

دکتر طهرانچی، با اشاره به تاریخ علم و برشمردن ویژگی و جایگاه آن در طول ادوار مختلف گفت: تفکر و فلسفه، دستاورد بزرگ ارسطو و افلاطون برای بشر در قرن ها قبل بود و به قول یکی از بزرگان، انسان آن دوره مفتون یافته های خود شده بود و نگرش افلاطونی و ارسطویی سایه سنگینی بر تفکر دانشمندان آن عصر گسترده بود.
رئیس دانشگاه افزود: بشر امروز خوب می داندکه آن سالها نقش جدی در شکلگیری علم امروز داشت؛ این نقش، در رو آوردن بشر به تجربه است. برهمین اساس فرهنگ بزرگی که بر دیدگاه افلاطونی و ارسطویی غلبه کرد، سه وجه فراگیری، مشاهده و تعقل را برای بشر قائل شد.
دکتر طهرانچی با قرائت آیات شریف سوره های نور و فرقان تاکید کرد: در مثال های قرآن کریم، برای درک عالم معنا به عالم ماده توجه شده است.
رئیس دانشگاه، در بخش دوم سخنان خود با تاکید بر لزوم تدوین سیاست علمی در کشور، بیان داشت: در کنار اجتماع علمی، سیاست علمی لازم داریم؛ در واقع اجتماع یا همان جامعه علمی با هدف پیش برد سیاست های علمی تشکیل می شود.
دکتر طهرانچی به تعریف و تدوین رویکردهای جدیدی علمی در کشور آمریکا اشاره و تصریح کرد: در سال 2001 میلادی 81 نفر از مردان Image may be NSFW.
Clik here to view.
دنیای تجارت، سیاست و علم در «بنیاد علم آمریکا» گرد هم آمدندو برنامه جامعی تحت عنوان« رنسانس جدید علم و فناوری» را عرضه کردند.
Clik here to view.

وی، هدف از برنامه مذکور را یکپارچگی علوم و همگرایی فناوری درحوزههای مختلف عنوان کرد و با ریشه یابی عوامل ظهور این سیاست علمی جدید گفت: در اواخر قرن بیستم، ظهور فناوری اطلاعات که تخصص های گوناگونی را در خود جای میداد، موجب بروز تحولات جدیدی شد و پس از ورود فناوری اطلاعات، نانوتکنولوژی، بیو تکنولوژی و علوم شناختی به عنوان حلقه های نوظهور پا به عرصه گذاشتند که این روش شناسی جدید، سیاست علمی نوینی را به دنبال خود آورد.
دکتر طهرانچی در پایان تاکید کرد: توسعه در تمام جهات، مستلزم تدوین روشهای نو و سازماندهی چیدمان علمی جدید مبتنی بر این روشهاست و ما باید تحول علمی را که در بسیاری از کشورها آغاز شده است، جدی بگیریم.
گروه خبری: خبر روز
تاریخ ثبت خبر: 1393/10/24
تاریخ انقضای خبر: 1393/10/30
ویژه: بلی
گروه منبع: واحد ها
منبع: روابط عمومي
تعداد مشاهده: 1,403